logo

Мануал honda vtr 1000 f. VTR1000F (Superhawk) Firestorm Service Manual PDF

Мануал honda vtr 1000 f Rating: 5,4/10 453 reviews

Мануал Honda Vtx 1300

мануал honda vtr 1000 f

Не е ли малко много малко :? Но смотреть надо по тому как работает мотор. Публикувано от: nickyandreev в август 24, 2006, 21:50:45 Предишния ми мотор и първи беше gpx 250 които карах 3 месеца. Свободный ход ручки газа, должна быть в пределах 2-6мм. А и е много приятно да изненадаш някой, който си мисли, че щом нещо бръмчи високо, значи е по-добро. Download 2001 Suzuki Bandit 1200 Service Manual pdf for free from Uploady.

Next

VTR1000F (Superhawk) Firestorm Service Manual PDF

мануал honda vtr 1000 f

Когда речь идет о серьезных спортивных испытаниях, спортбайк Bandit не только сможет с успехом их выдержать, но и внести в них. В принципе пофиг чего ставить, оригинал, Champion, Hi-Flo, Toyo. Tons of pictures and diagrams at your fingertips! Я предпочитаю Motul Motocool Expert зеленый. Сервисная книжка для байка suzuki bandit gsf1200 s -1996-1997. Публикувано от: piket в юли 16, 2008, 23:35:57.

Next

руководство по ремонту

мануал honda vtr 1000 f

За момента положението е следното: ускорението е линейно, както вече е ставало дума и въобще не са нужни високи обороти, за да се изстреля машината, независимо от предавката. За каране в градски условия или в трафик на магистралата моторът е кошмарен. Винаги е по-добре да си подценен, отколкото надценен - след това е много забавно. За съжаление все още не съм имал възможност да седна на нова 1000 4-цил. На память чтоб было, как и обещал. Из мануала :«Gasoline used should be graded 91 octane Research. Все пак това е машина изцяло за писта и не разчитайте да е удобен за ходене до морето с багаж, въпреки че при удоволствието и страстта такива подробности нямат голямо значение.

Next

Мануал Honda Vtx 1300

мануал honda vtr 1000 f

Повече ме интересуваше като разлика в управлението и удобство. Хубав дизайн и добри технически параметри - достатъчно доказателство е, че все още е в продажба. Практическата полза е следната: вече съм споменавал за размяната ми 2 пъти на моя с една гореспомената Ф2-ка. Нямам впечатление и от Р версията, но на живо е много по-красива, отколкото на снимка и изключително компактна - може би още по-малко и от моя. По-компактни са само новите хилядарки, които представляват едва ли не само един компактен двигател с прикачена към него една малка седалчица.


Next

SECURE DOWNLOAD

мануал honda vtr 1000 f

Моят въпрос е малко по-различен. Предпочитам като дам газ бензин де :biggrin: - да ускорява, като отпусна ръчката - да намаля, а не като редовите да има силно дръпване някъде из оборотите. Може би цбр600ф има много по-туристическа насоченост и в нея е помислено повече за удобството, отколкото при втр-а. Преди броени дни се запознах наживо с една такава машинка и реших окончателно - това ще е! На някого ще се хареса, но повечето не, но на мен вече да. Доволен бях, само дето ми писна и затва го смених.

Next

Manuals

мануал honda vtr 1000 f

Проверить тросик, при необходимости смазать. Аз за около 6000лв бих си взел Тъндърайс - изпитани перфектни 1000кубика, висока макс мощност и добра гъвкавост с ексзъп. Вилка на подтекание, аморты на подтекание. Топливная система - проверка шланчиков, как правило с ними ничего не случается если не снимать бак. Ovo jedinstveno mesto je satkano od iskustava hiljada bajkera širom sveta, koji se ovde svakodnevno druže, savetuju, pomažu i dogovaraju o okupljanjima i zajedničkim vožnjama. За градско е малко тежичък, но аз съм 66 кила и нямам проблеми да го удържам.

Next

руководство по ремонту

мануал honda vtr 1000 f

В общем заглянуть в мануал, а только потом лить, ну и еще такой. Все пак любовта не може да дойде само от няколко реда или от няколко снимки - трябва да се види наживо, за да се усети. По умни хора от мене и тебе са стигнали до тези изводи. Кофти защита от вятъра при висока скорост. Определено вече съм влюбен и по-специално във V2. Suzuki bandit 600s, please could you tell me. История мотоцикла Suzuki Bandit знает примеры, когда та или иная, зачастую средненькая по характеристикам модель, со временем.

Next

Repair

мануал honda vtr 1000 f

След като бях свикнал на моя усещането беше следното: имах чувството, че съм седнал на балканче, като ускорението ми се стори мъчително бавно и особено от 6-та предавка - аз му навивах газта, а то набираше обороти толкова бавно. И това е било 2-3 пъти, не повече - колкото да видя за какво става дума. Започвам сериозно да се замислям, но все пак трябва да го видя наживо :D , да седна на него, за да преценя. Мисля да продължа по този път, но ще видим. Production model years 1998 1999 2000 2001 2002 2003.

Next